Trädfällning & stubbfräsning

Behöver ni fälla ett träd eller få bort en stubbe som är i vägen? HTJ Service hjälper er med allt från trädfällning till stubbfräsning. Vår utbildade personal besitter lång erfarenhet och ser till att arbetet blir korrekt utfört på ett säkert och smidigt sätt.

Så arbetar vi med trädfällning & stubbfräsning

När ni anlitar oss går vi tillsammans igenom trädet som ska fällas eller stubben som ska fräsas bort. Vi använder moderna och miljövänliga maskiner och naturligtvis tar vi med oss allt trädgårdsavfall till återvinningen när vi är klara.

Kontakta oss gärna, så berättar vi mer!

Trädfällning

Om ett träd står dåligt till, är skadat eller om det finns en risk för att det ska falla är det allra säkrast att ta bort träd. Trädfällning medför alltid en viss risk och bör därför övervakas och utföras av proffs. Vi på HJT Service har utbildad personal som kan utföra jobbet. Självklart är vi även försäkrade.

Stubbfräsning

På HJT Service hjälper vi er att ta bort stubbar som ni vill bli av med med hjälp av stubbfräsning. Fördelarna med metoden är många. När du väljer att fräsa bort en stubbe istället för att gräva bort den spar du både på tiden, energin och miljön.